Børnefonden

BØRNEFONDEN

AFRIKA-KONTORER OG DANMARK FORBINDES I STÆRKT IT-NETVÆRK

”Elsker, at I nu sender elektroniske breve og rapporter, så der kan spares dyr porto.” Sådan lyder et opslag på Børnefondens Facebook-side. Opslaget er direkte afledt af en ambitiøs it-strategi i organisationen, der er Danmarks største af sin art med mere end 60.000 medlemmer – en strategi om at samle Børnefonden i ét netværk, der omfatter hovedkontor i Danmark og Afrika-afdelinger i henholdsvis Kap Verde, Mali, Burkino Faso, Togo og Benin.

Denne satsning og løftestang for udviklingen i Børnefonden blev skudt i gang for cirka et år siden og er nu tæt på at være en realitet, trods de store geografiske afstande i Vestafrika og til Danmark, samt de kulturelle og samfundsøkonomiske forskelle, der danner rammen for projektet.

Børnefondens It-chef, Lisbeth Jørgensen, forventer at netværket er rullet ud i samtlige lande inden udgangen af 2015.

 

BEDRE SYNERGI SKAL BANE VEJEN FOR BEDRE SERVICE

Datacon og Børnefondens samarbejde går mere end 15 år tilbage: ”Historisk er Datacon vokset ind i vores forretningsmodel og har haft et stort ansvar i Afrika,” siger hun. Det tætte samarbejde har tilført en høj grad af smidighed og båret netværksprojektet godt på vej. Når der i fremtiden kommer stor fokus på optimering af arbejdsprocesserne i Børnefonden, er der desuden ansat en fast it-medarbejder i Afrika, der løbende skal samle op på behov og ønsker lokalt.

Lisbeth Jørgensen kalder det en strategisk opgradering af området med det formål at skabe bedre synergi mellem afdelingerne. ”Vi har et ret moderne og nutidigt setup, der går vi ikke på kompromis,” siger hun.

Børnefonden logo

PROFIL

Børnefonden støtter fattige børn i at bygge sig en positiv fremtid ved at sætte navn og ansigt på behovet for udvikling. Med udgangspunkt i det enkelte barn, arbejder demed at forbedre forudsætningerne for at skabe udvikling ved at sikre sundhed, uddannelse og stimulere lokale økonomier.

Børnefonden tror på langsigtede løsninger til at opnå langsigtet udvikling.

Læs mere om Børnefonden: www.bornefonden.dk

Gitte SeipGitte Seip
Senior Account Manager

T: +45 30 761 921
Send en mail til Gitte

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.