Brenntag Nordic

BRENNTAG NORDIC

TÅRNHØJ PERFORMANCE MED RO I MAVEN

”Høj sikkerhed, professionalisme og stærk faglighed ligger bag alle beslutninger i Brenntag Nordic,” siger Jacob Lindberg, der er nordisk it-ansvarlig i den internationale kemikoncern, og han tilføjer: ”Vi er ligeledes altid åbne over for og interesserede i at se nye muligheder, hvis det betyder, vi blot skal gå over på den anden side af gaden for at spare 25 procent.”

Med dette afsæt indledte it-direktøren i begyndelsen af 2013 en snak med Datacon om udskiftning af virksomhedens IBM-servere med HP. At han overhovedet overvejede at ændre kurs efter i mange år at have anvendt IBM, skyldes således i første omgang en attraktiv pris samt det faktum, at han havde ramt loftet med det eksisterende system.

Flaskehalsen var performance ved I/O-skrive- og læsehastigheder. Desuden gav implementering af Microsoft LYNC udfordringer, hvilket samlet resulterede i, at Jacob Lindberg måtte se sig om efter nye servere.

Det vigtigste for en virksomhed af Brenntag Nordic’s kaliber er høj oppetid, stabile systemer og performance båret oppe af filosofien: ”Keep it simple”.

Og her kommer Datacon op med HP-kortet og features, hvor I/O-performance er tårnhøj qua controller-SmartCache samt brugen af SSD og samtidig en økonomisk fordelagtig løsning.

 

GOD PERFORMANCE PÅ FÆRRE SERVERE

”Ved første vurdering kunne vi få en voldsom god performance på færre servere og mindre plads til en pris, der lå cirka 30 til 35 procent under, hvad vi kunne få andre steder,” forklarer Jacob Lindberg. Med disse overbevisende argumenter under armen bestilte han i slutningen af 2013 to HP-servere, som blev installeret med support fra en af Datacons HP-teknikere. Overgangen til et nyt og fremmed system gik nemt og hurtigt – ”Der var en del nye ting, vi lige skulle vænne os til, her fik vi god support og hjælp til licens-opsætninger, og nu kører det.”

Jacob Lindberg arbejder fra Malmø, så når han tidligere cirka hver anden uge skulle tjekke op på de decentrale datacentre, måtte han tage turen til henholdsvis Tåstrup og Albertslund. Denne del er med HP-setup’et helt automatiseret, fordi serverne selv ringer hjem, når der fx opstår en diskfejl eller lignende.

Brenntag Nordic logo

PROFIL

I Norden er Brenntag Nordic repræsenteret i Danmark, Norge, Sverige og Finland af mere end 450 medarbejdere, fordelt på 14 lokationer. Brenntag Nordic er blandt de førende virksomheder i verden inden for kemi-distribution.

Læs mere om Brenntag Nordic: www.brenntag-nordic.com

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.