Container Centralen

CONTAINER CENTRALEN

VÆR SKARP PÅ AT KØBE IND TIL DET PRÆCISE BEHOV

Container Centralen A/S er verdens største leverandør af transportbure til blomster. I 2012 rykkede hovedsædet fra Danmark til Holland, og i den forbindelse blev nye strategier kørt i stilling, hvor it i stor udstrækning har og har haft en central rolle.

Mirza Mutilovic, Solutions Architect i Container Centralen, forklarer: ”Vi startede med at strukturere processerne og at konsolidere hostingcentre, vi havde tre forskellige og er nu på vej til 2”. Som en del af denne proces følger i 2016 udskiftning af 110 pc’er på én gang. Og i den forbindelse øjner it-manden en mulighed for besparelser, der dog ikke må ske på bekostning af hverken performance, holdbarhed, stabilitet, brugervenlighed eller garanti. Det skulle blive til 750.000 gode danske sparede kroner, og det har tillige gjort ham gode erfaringer rigere.

 

ET ÅR UDEN REPARATIONER – EN SUCCESHISTORIE

Fra tidligere og andre organisationer har Mirza Mutilovic referencer til projekter, hvor dyre business-modeller med succes er blevet valgt fra til fordel for HP’s mindre bærbare computere. Alt taget i betragtning kræver det dog is i maven at træffe sådan en beslutning. Mirza Mutilovic vælger derfor at drøfte sine overvejelser med Datacon og kommer frem til at teste pc’er fra tre forskellige leverandører, for på den måde at få et reelt billede af, hvordan de fungerer i Container Centralens hverdag. ”Valget faldt på HP ProBook, som også viste sig at være en hurtigere maskine, sammenlignet med de andre testmodeller. De mere end hundrede maskiner har nu kørt i et års tid, og vi har ikke haft en eneste til reparation endnu. En regulær succeshistorie,” siger han.

 

EN DEL AF EN OVERORDNET STRATEGI

Container Centralens it-afdeling har inden for halvandet år fundet syvcifrede besparelser, oplyser Mirza Mutilovic. Dertil kommer en forhøjelse af serviceniveauet i organisationen, som er opnået ved at strømline it-processerne, konsolidere infrastruktur og datacentre samt ved at forhandle bedre aftaler med leverandører. ”Det er en del af en overordnet it-strategiplan, der i korte træk går ud på, at forretningen kan få meget mere fleksibilitet ud af it-infrastrukturen, ligesom vi har udskiftet alle mobiltelefonerne, hvor medarbejderne nu kan vælge egne telefoner.”

 

SERVICE OG GARANTI ER MUST HAVES

Med base i Holland, salgskontor i Tyskland og datterselskab i USA kigger alle på den danske it-afdeling, når tingene ikke spiller, derfor fremhæver Mirza Mutilovic stabilitet og garanti som nogle afgørende parametre i forbindelse med den endelige købsbeslutning: ”Garantien skal følge os, vi skal kunne regne med god service rundt omkring i verden.”

Datacon har som samarbejdspartner bakket op om disse ufravigelige betingelser, blandt andet ved at være bindeleddet til HP, at bane vejen for en god stykpris, og ved at bidrage til gnidningsløs levering af alt fra de første testmaskiner og direkte levering af HP ProBooks til Holland til forskellige tastaturvarianter (dansk, engelsk, amerikansk, hollandsk, tysk, fransk, spansk, italiensk, polsk). Desuden har Datacon været rådgivere omkring problemfri implementering af Windows 10 med Office 365. ”Med servicen gik man lige en tak videre, så vi kunne få en god oplevelse. Vi er glade og tilfredse for det, vi får fra Datacon.”

Container Centralen logo

PROFIL

Det danske ’A/S’ stammer tilbage fra etableringen i 1976. Container Centralen er i dag 50% ejet af det danske GASA BØG og 50% af VGB, den hollandske handelssammenslutning af grossister af blomster og planter.

Container Centralen har base i Europa med mere end 50 depoter og hovedkontor i Holland, samt et datterselskab i USA. Sammen understøtter de den logistiske drift for mere end 20.000 kunder i 40 lande verden over.

Container Centralen etablerede CC Systemet (hvori transportbure til blomster indgår), der forbedrer effektiviteten i blomster- og detailbranchen og andre brancher, hvor hurtig logistik er altafgørende.

Som den førende på markedet er målet konstant at forbedre forsyningskæderne ved at flytte produkterne mere effektivt. Det gøres ved at integrere transportenheder i forsyningskæder og ved at håndtere rotationen gennem en pulje bestående af mange kunder.

Læs mere om Container Centralen: http://www.container-centralen.com

Flemming PoulsenFlemming Poulsen
Senior Account Manager

T: +45 21 419 624
Send en mail til Flemming

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.