DANA A-kasse

DANA A-KASSE

DANA A-KASSE OPTIMERER KUNDESERVICE OG ARBEJDSGANGE

”Det er første gang, jeg har set en model, der opfylder alle vores betingelser; den har indbygget simkort, er let og dog større end en iPad, den har rigtig god skærmopløsning – og samtidig er det en maskine, der fungerer 100 procent.”

 

DET FØRSTE MOBILE VÆRKTØJ… DER VIRKER

HP Pro x2 Tablets effektiviserer kørende medarbejderes daglige arbejde og styrker landsdækkende kundeservice.

DANA A-kasse har netop investeret i tolv stk. HP Pro x2 612 G1 hybridmaskiner til DANAs områdechefer, der veksler mellem at arbejde på kontor og kundebesøg i hele Danmark. Kim Petersen anvender den også selv, når han yder landsdækkende service i a-kassens lokale afdelinger.

Når valget faldt på denne tablet, som er en hybrid mellem en ordinær pc og en tablet, skyldes det, at den nye HP Pro-tablet dækker rigtig mange behov.

”Det er uholdbart at have to separate it-arbejdsredskaber, ligesom det er usmart med iPads, fordi de ikke kan køre Windows,” siger Kim Petersen om DANAs tidligere løsning.

1.oktober 2014 stod DANA A-kasse over for indkøb af nyt udstyr, der skulle erstatte henholdsvis pc’er og iPads til de kørende chefer. Med optimering for øje var Kim Petersen på udkig efter en Windows-baseret hybrid og faldt efter grundig markedsresearch over den nye HP Pro-Tablet, som han fandt lovende. Den var imidlertid endnu ikke lanceret på det danske marked.

DANA A-kasse logo

PROFIL

DANA er den eneste a-kasse kun for selvstændige. Udover økonomisk tryghed, tilbyder DANA blandt andet virksomhedsrådgivning, skræddersyede kurser, netværk og samhandel med ligesindede, med fokus på at skabe nye kontakter og øge salget.
DANA har til huse i Værløse.

Læs mere om DANA A-kasse: www.dana.dk

Niels JørgensenNiels Jørgensen
Senior Account Manager

T: +45 30 761 920
Send en mail til Niels

KRAV OG ØNSKER BLEV GRUNDIGT TESTET INDEN KØB

Kim Petersen havde flere konkrete ønsker og krav til det nye udstyr og ville gerne have mulighed for at afprøve den aktuelle tablet. Og han tager således kontakt til Datacon for kyndig support: ”Ret hurtigt stillede de med to maskiner hos mig, også den der ikke var kommet til landet,” fortæller han.

”Det er første gang jeg har set et virkelig godt stykke mobilt værktøj til sælgere,” siger it-medarbejder, Kim Petersen, ved DANA A-kasse for selvstændige om HP Pro x2 612 G1 Tablet.

”Samarbejdet med Datacon er rigtig godt. De kan skaffe os oplysningerne på det, vi spørger om, og sammensætte tingene, som vi ønsker det. Det giver mig et klart overblik og solidt grundlag til at træffe beslutninger på.”

Og it-manden er glad: I det øjeblik tabletten åbnes, er den på DANAs system. Ved kundebesøg tages skærmen af med et snuptag, og den er let og ligetil at bruge ved præsentation af tilbud o.l., netop fordi det er fingertouch. Tilbage i bilen er tastaturet praktisk, når man skal skrive flere ting ind efter mødet.

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.