DTU Compute

DTU COMPUTE

STYR PÅ SERVICEAFTALER BANER VEJEN FOR DTU COMPUTE

“HPC at DTU is both a facility where students and researchers can run their simulations, but also a laboratory, where users develop new software, taking advantage of all the possibility of modern High
Performance Computing, and to experiment with different solutions. For this reason, an extensive set of softwares packages, development tools and libraries is available and constantly kept up to date.”

Dette er introen til DTU Computing Center – Danmarks Tekniske Universitets it-univers, som kort indrammer universitets it-ressourcer og formål. At have let og smidig adgang til mange og stærke computerkræfter og -muskler er i dag en selvfølge for såvel forskere, medarbejdere og studerende.

”Hvad mange ikke tænker over er, at der bagved ligger et omfattende vedligeholdelsesarbejde, blot når vi taler serviceaftaler på it-infrastruktur og ditto udstyrs-kontrakter på High Performance Computing,” udtaler Jette Benthin Efsen, it-Contract Coordinator ved DTU i Lyngby, og fortsætter: “Det er ret komplekst og svært at gennemskue. Når vi tidligere kontaktede HP Support Center-portalen med et serienummer eller andet, kunne beskeden i værste fald lyde – ’den findes ikke’. HP’s systemer er ikke særlig brugervenlige, og samtidig er der ingen rød tråd i, hvordan de skal håndteres.”

”Og uden den røde tråd er det let at miste overblikket, så derfor valgte vi at flytte serviceaftalen til Datacon, som har en helt anden viden omkring kontrakter og styring af disse,” siger Jette Benthin Efsen.

”Allermest glad er jeg for, at vi har en personlig kontakt hos Datacon, der er bindeled til HP.” Hendes vurdering er, at årelang erfaring kombineret med tætte personlige relationer er kernen i den service, Datacon leverer.

DTU Compute logo

PROFIL

DTU Compute er Danmarks største miljø for matematik og computer science. Instituttet indeholder hele spektret fra ren matematik over matematisk modellering til computer science og er grundlaget for den moderne digitale verden.

Matematik og computer science hjælper os med at passe på vores sundhed, optimere vores energiforbrug på en intelligent og bæredygtig måde, udnytte information i store mængder data og holde os i forbindelse med venner og familie.

Læs mere om DTU Compute: www.compute.dtu.dk

Palle GramPalle Gram
Salgschef New Bizz

T: +45 27 250 332
Send en mail til Palle

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.