FSR

FSR

DRØMMEN OM BÅDE HØJ SIKKERHED OG FANTASTISK PERFORMANCE ER MULIG

”Det, der er vigtigt for brugerne, er, at data er tilstede, når de har sluppet knappen. Ventetid er noget grimt noget. I en travl hverdag er det helt afgørende, at systemerne virker optimalt, så der ikke opstår frustration over at vente på data,” – Michael Nielsen, systemadministrator hos FSR.

FSR er brancheorganisation for danske revisorer. Ud over FSR’s eget it-system med 85 brugere, leverer virksomheden rådgivning og servicerer medlemmerne med hosting. Bogstaveligt talt sætter revisionskontorer over hele landet deres lid til FSR.

Michael Nielsen illustrerer omfanget: ”Vi hoster fx et system, hvor der er cirka 900 eksterne brugere kørende. Går systemerne ned – det kunne være to dage inden årsregnskabet skal afleveres til Skat – vil det medføre forsinkelser og dermed stor risiko for dagbøder fra Skat, tabt arbejdsfortjeneste og meget mere. Krav, der i øvrigt ville blive stillet videre til os. Det ville få uanede konsekvenser og omkostninger,” understreger han.

Da han i år stod over for opgaven med at udskifte alt it, faldt valget på en HP 3PAR-løsning ud fra ønsket om at få højst mulig sikkerhed for FSR’s data, kombineret med den bedste performance og oppetid, uden at prisen blev astronomisk. Og dette er efter it-managerens mening gået i opfyldelse: Servermiljøet har en sikker decentral placering, og alle data replikeres dagligt. Der er 85 interne brugere på systemet, fordelt på to lokationer i henholdsvis Odense og København, og på blot 30 sekunder er den enkeltes computer klar til login.

 

IKKE ALLE DATA ER LIGE VIGTIGE

Løsningen er så intelligent, at den kan flytte datablokke op i SSD-lag med betydelig hurtigere afvikling af programmer til følge.

Og det er her HP 3PAR, med Michael Nielsens ord, træder i karakter. Den kigger på, hvilke data, der benyttes oftest. Disse data med meget skrivning og læsning, flyttes til et område med højere prioritet på hurtige diske. Hvorimod data, der sjældent anvendes, flyttes til et område med lav prioritet på almindelige diske.

”Efter opstart af løsningen har vi oplevet betydelig øget tilfredshed hos brugerne,” siger han. Hvilket i praksis blandt andet betyder, at bærbare computere bruges under møder til notater og har skubbet iPad’en ud, fordi arbejdet på pc’en er både nemmere og hurtigere.

”Vi har data til rådighed, når vi skal bruge dem, og det er de rigtige data. Havde vi krævet samme performance på alle data, skulle vi op i et dyrere system. HP 3PAR løser opgaven og gør det med ganske få dyre diske i kombination med mange billige diske”, fortæller han.

FSR logo

PROFIL

FSR – danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk.

FSR – danske revisorer har 6.000 personmedlemmer, som repræsenterer 800 medlemsvirksomheder.

Læs mere om FSR: www.fsr.dk

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.