Hamleys

HAMLEYS

SVIGT FRA IT-LEVERANDØR ENDTE LYKKELIGT TRODS STORT TIDSPRES

”Datacon gjorde det umulige muligt for os i 11. time og leverede en Dynamics AX-løsning, POS’er og ikke mindst den faglige konsulentrådgivning”.

Den 31. maj 2013 åbnede Hamleys sin ”flagship store” – et helt særligt legetøjsunivers – i hjertet af København i den nye DI-bygning.

Hamleys blev etableret for mere end 250 år siden i England og er med flagskibsbutikken på Regent Street i London blandt de mest kendte legetøjskæder i verden. I København ønsker man at markedsføre Hamleys som et helt særlig koncept, butikken skal være en af byens sjoveste forlystelser, og det med Tivoli som nabo. Derfor var alle sejl sat til i forbindelse med åbningen, og forventningerne såvel internt som fra omgivelserne var helt i top.

Men kort før åbningen gik det op for Miklos Bengtsen, CFO hos Hamleys Skandinavien, at den hidtidige leverandør ikke matchede behovet. Integrationen mellem økonomi- og kassesystemet fungerede ikke optimalt, og selve den tekniske installation var mangelfuld.

Miklos Bengtsen udtaler: ”Set i bakspejlet var der mange ting hos den tidligere leverandør, som de skulle have gjort bedre, vi var forsøgskanin hos dem”

Trods den alvorlige situation skulle en løsning findes, så butikken kunne åbne rettidigt efter planen. Miklos Bengtsen havde en bunden opgave. ”Når man nu stod med en halvfærdig Microsoft AX-løsning, gav det god mening at indlede søgningen hos Microsoft efter et kvalificeret AX-hus, som kunne magte opgaven med kort varsel. Vi havde brug for en benhård og kompetent rådgivning, som kunne afsætte ressourcer omgående”, siger Miklos Bengtsen. På Microsoft’s hjemmeside fandt han frem til Datacon, som er Microsoft Gold Partner. ”Efter et møde med to konsulenter fra Datacon sagde min mavefornemmelse mig, at Datacon var den rette AX-partner til at hjælpe os ud af denne alvorlige situation”.

 

DATACON TRYLLEDE PÅ ÅBNINGSDAGEN

Datacons konsulenter knækkede koden til Hamleys specifikke behov, designede den ønskede løsning i AX, afstemte forventninger og leverede varen inden for den meget stramme tidsramme, i ekspresfart. ”Det var super godt gået” siger Miklos Bengtsen – ”vi holder specielt meget af integrationen fra betalingsterminalerne, der taler direkte sammen med vores AX, så vi her på kontoret hele tiden er online, ikke bare med de danske forretninger, men også butikkerne i Norge og Sverige.”

Hamleys logo

PROFIL

Hamleys har solgt legetøj i mange år. Faktisk helt tilbage fra 1760 da Mr. William Hamley fra Bodmin i Cornwell åbnede en lille butik i Holborn området af London, som han fyldte med ting han vidste børn ville elske og som han kaldte “Noah’s Ark”. Det var fra denne beskedne begyndelse, at han tog en beslutning – hans butik skulle være den fineste legetøjsbutik i verden.

Læs mere om Hamleys: www.hamleys.com

Bo ReggelsenBo Reggelsen
Salgs- og Marketingdirektør

T: +45 20 285 170
Send en mail til Bo

DET SIGER VORES KUNDER
Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris.

STÆRKE PARTNERE

Datacon Enterprise Solutions er Hewlett Packard Enterprise Platinum Partner, hvilket betyder, at vi er en af de tungeste HPE løsningsspecialister på markedet, og én ud af kun to Platinum-partnere i Danmark.

Datacon Enterprise Solutions er HP Gold Specialist og Lenovo PC Platinum Partner. Det strategiske samarbejde bekræftes af vores store udvalg af certificeringer, ekspertise og succes. Det betyder, at vi er klædt på, til at give jer den skarpeste rådgivning og konfigurere de bedste løsninger.

Vi er Microsoft Cloud Solution Provider og Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Det er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

HP partner logo
Microsoft partner logo
HPE Platinum Partner logo
Lenovo PC Partner Platinum logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.