HK

HK

NÅR CODE OF CONDUCT BLIVER EN DEL AF KONTRAKTEN

Skal man i egenskab af leverandør kunne indgå som en kundes forlængede arm, kræver det i første omgang, at man kan matche op på grundværdier, god forretningsmoral og købmandskab. Dernæst, om man kan levere varen.

 

EN PC-FABRIK VI ALDRIG SELV HAVDE KUNNE LØFTE

”Vi etablerede en ’pc-fabrik’ her i huset, hvor Datacon stillede op med fire mand i ti dage for at få image på alle maskinerne, 1.200 pc’er og 200 bærbare, som blev udsendt til forskellige afdelinger over hele landet, til aftalte tidspunkter. Det er fuldstændigt uvurderligt, det kunne vi aldrig selv have løftet,” siger Michael Matz, it-konsulent i it-infrastruktur hos HK.

Datacon levede med andre ord op til deres rolle, der var defineret til at skulle sørge for det praktiske – helt bogstaveligt; at få tingene til at ske.

Det hele startede med, at HK’s XP-service kørte på sidste vers og ville udløbe i 2014, hvilket betød, at Michael Matz måtte på udkig efter en ny platform. Det var fire år siden, der sidst var indkøbt pc’er, og et løft var således også tiltrængt.

”Programmerne udvikler sig hele tiden og bruger flere og flere ressourcer, derfor var det vigtig at få ny teknik, der kunne løfte det,” siger han.

 

TRE PARTER OG ÉN ÅBEN DIALOG

HK skulle i samarbejde med Datacon og HP finde de rigtige modeller på bærbare computere og pc’er til skarpe priser.

”Det er relationsbundet. Vi har samarbejdet med HK i mere end 10 år og har et tæt og godt samarbejde med HP. Det var en vigtig del af processen, at alle involverede parter kunne samles omkring bordet, og i fællesskab afdække hvilken løsning, der var bedst for HK,” siger Claus Andersen fra Datacon.

”Prisen er en vigtig faktor, men vi skal også sikre, at de specifikke maskiner lever op til HK’s ønsker og krav, som at de blandt skulle være lette, støjsvage og fremtidssikre.

Datacon har, foruden rådgivningen, gjort hele HK køreklar med at registrere support, udarbejde garanti på alle maskinerne, parre serienumrene op mod garantierne, lægge image på pc’er og bærbare computere, styre logistikken og fakturere afdelingerne.

HK logo

PROFIL

HK er en fagforening, der forhandler overenskomster for medlemmerne. HK er specialiserede i HK’ernes job og forhold på arbejdspladsen. De har stor viden om de enkelte fag, deres uddannelser og de udfordringer, man kan møde.

HK har fokus på erhvervs-, beskæftigelses- og uddannelsespolitikken, som er afgørende for mulighederne på et arbejdsmarked i hastig forandring.

Læs mere om HK: https://www.hk.dk/

Claus AndersenClaus Andersen
Business Development Manager

T: +45 21 732 610
Send en mail til Claus

ALT HVAD DER SMAGER AF STRØM

HK køber nu stort set alt igennem Datacon. ”Alt der smager af at bruge strøm,” tilføjer Michael Matz. Det betyder, at han dagligt er i kontakt med Datacon.

”Når Datacon først går ind i noget, gør de det 100 %. Det er uvurderligt i hverdagen at have en hotline til dem der har kontakten til grossisten, og at de sørger for at levere til tiden, til den aftalte pris,” siger Michael Matz. Han understreger, at det ikke handler om, at det skal være det billigste, men derimod at prisen er rigtig. Det skaber en grundlæggende tillid og tryghed, også når det handler om store beløb. ”Jeg ved, at Datacon altid har gjort alt for at opnå bedste pris,” lyder det fra it-konsulenten.

UDVALGTE KUNDER

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.