Fremtidens hybride datacenter

TRE BYGGESTEN TIL FREMTIDENS HYBRIDE DATACENTER

 

Digital omstilling og -udvikling drevet af big data, mobilitet, Internet of Things (IoT) og cloud-teknologier finder sted i alle størrelser af virksomheder. Nye applikationer og brug af data kan skabe den innovation og effektivitet, der er afgørende i dagens økonomi.

For at agere optimalt i det nye økosystem må it-beslutningstagere definere og implementere den rette blanding af hybrid it. Målet er at kombinere clouds fleksibilitet med den it-sikkerhed og økonomiske kontrol, som kendes fra on-premise datacentre.

HPE kan levere den nødvendige it-infrastruktur, som integrerer it-sikkerhed helt fra chip-niveau. Systemer optimeret til hver deres arbejdsbyrde og med fleksibilitet i sammensætningsmuligheder, så de passer til enhver forretnings- og forbrugsmodel.

HPE New Compute Experience (NCE) er fællesbetegnelsen for de systemer, der til sammen udgør NCE. De bygger på tre centrale byggesten:

 

Fleksibilitet

En af de største forandringer undervejs er et brud med traditionelle, statiske modeller for applikationer, data og arbejdsprocesser. I deres sted leverer NCE systemer bygget på en præmis om, at virksomheder kontinuerligt skaber og leverer ny intern og ekstern værdi. Det tæller eksempelvis produktion af ny information, der skal deles og/eller reageres på.

Det sker via en “digital kerne”, hvor mere fleksibilitet for it-ressourcer, hurtigere udrulning og integration af applikationer og kontinuerlig generation af ny forretningsindsigt er nogle af kodeordene. Understøttet af en simplificeret it-infrastruktur med intelligent automatisering.

 

NCE leverer blandt andet:
N

Bedre indsigt fra data med overlegen ydeevne for hukommelsesintensive opgaver, såsom caching, indholdsindekser og analyser ved hjælp af NVM / Flash-teknologier

N

Større overskud. For eksempel via Scalable Persistent Memory, der er den højest ydende hukommelse på markedet. Som resultat kan virksomheder og organisationer klare større arbejds-byrder ved højere ydeevne

N

HPE Intelligent System Tuning giver mulighed for at dynamisk tune serveres ydeevne, så de passer perfekt til de arbejdsopgaver, du står overfor

Fremtidens hybride datacenter

Sikkerhed (avler tillid)

Virksomheder har brug for at kunne stole på, at deres it-infrastruktur har indbygget beskyttelse mod trusler, der eksempelvis kan forstyrre forretningsdriften eller kompromittere følsomme data. De kan med rette kræve en infrastruktur, der giver bredt dækkende it-sikkerhed fra IoT og mobile enheder over datacentret og op i cloud-systemer.

HPE har med Industry Standard Servers introduceret branchens mest sikre servere, der giver en holistisk tilgang til it-sikkerhed fra virksomhedsniveau til individuelle enheder på fabriksgulvet med HPE Secure Compute Lifecycle (SCL). SCL reducerer risici allerede før den første chip sættes i, ved at starte med at sikre forsyningskæden mod trusler som forfalskede materialer eller ondsindet software indlejret i produkter. Eventuelle sikkerhedsproblemer og trusler mod BIOS firmware undgår HPE ved selv at udvikle BIOS firmware og ASIC’er internt. En anderledes tilgang end de fleste andre store hardwareproducenter, som har outsourcet opgaverne til tredjeparter.

 

HPE NCE sikkerhedsfunktioner tæller blandt andet:
N

Silicon Root of Trust, der beskytter infrastruktur mod ondsindede angreb på chip-niveau – og endda i forsyningskæden

 

N

Runtime firmware-verifikation, der kan overvåge angreb og generere logfiler til SIEM-software

 

N

Hurtig genoprettelse af firmware og operativsystemer til fabriksindstilling eller den seneste sikkerhedsgodkendte udgave

 

N

CNSA-certificeret suite af algoritmer beregnet til at beskytte operationer og arbejdsprocesser til og med kategorien ’tophemmelig’

Økonomien

NCE er lig med en bedre måde at forbruge på, hvor du kun betaler for det it, du bruger.

Fleksibilitet, brugervenlighed og lav pris sikres via en pay-per-use forretningsmodel. Virksomheder og organisationer får mere økonomisk kontrol gennem fleksible betalingsmodeller, der kan skaleres til hurtigt at underbygge vækst eller klare midlertidige spidsbelastninger.

NCE giver HPE-kunder fleksibiliteten til at vælge, om de vil betale for deres it-løsning som en månedlig driftsomkostning eller som en samlet udgift ved den initiale leverance. Både Datacon Enterprise Solutions og HPE tilbyder forbrugsbaserede it-betalingsmodeller, der leverer de konkrete forretningsmæssige resultater, du har brug for – hvad enten det er cash flow-forbedring, accelereret implementering eller omkostningseffektiv kapacitetsstyring.

Ved kun at betale for hvad du bruger og via en on-site buffer til lynhurtig op- eller nedskalering alt efter behov, kan virksomheder og organisationer spare penge og eliminere overforbrug.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.