Hvor sikker er du?

ER DU BEKYMRET FOR HACKERANGREB?

Vidste du, at der skete 206 millioner ransomware-angreb i 2018?

Det er et vildt tal, men ikke desto mindre er tallene kun stigende og angrebene stadig mere avancerede. Faktisk kommer der over 350.000 malware-varianter hver dag og der dukker ny malware op hvert fjerde sekund!

Slip frygten med verdens mest sikre pc’er

Styrk dit forsvar ved at udstyre din computer med HP’s endpoint security controller.

Antivirusprogrammer er gode – hvis de altså altid er opdaterede. For med mere end 350.000 nye typer malware dagligt, er det ikke sikkert at den antivirus der sikrer dig i dag, også gør det i morgen.

Derfor har HP udviklet Sure Sense – et revolutionerende nyt sikkerhedsværktøj bygget på kunstig intelligens og avanceret neural netværksteknologi, der instinktivt identificerer malware og beskytter dig mod selv hackerangreb, der ikke er set før.

Programmet virker på millisekunder, kræver kun kvartalsmæssige opdateringer og bruger stort set ingen ressourcer på pc’en.

Den dedikerede sikkerhedschip opsporer og stopper selv den nyeste malware og gendanner automatisk BIOS. Det sker så hurtigt, at brugerne ofte ikke når at opdage, at pc’en har været under angreb.

Hvor sikker er du?

Håber du det bedste eller vælger du det bedste?

Et forkert klik fra en enkelt medarbejder i din organisation kan få fatale følger, hvis din virksomhed ikke er helt oppe på beatet med de nyeste sikkerhedsforanstaltninger. Med desktops og notebooks fra HP, der er de eneste på markedet med en sikkerhedschip til beskyttelse mod malwareangreb rettet mod BIOS og firmware, er du dækket ind og kan sove trygt om natten.

Hvor sikker er du?

10 sikkerhedsråd til din it-afdeling

PC’er og printere er i stigende grad adgangspunkt til netværket, hvilket udnyttes af cyberkriminelle. Se hvordan du ved hjælp af nye teknologiske løsninger kan beskytte din virksomhed.

Her kan du læse mere om, hvordan HP Elite PC’er med Intel® Core™ processorer kan beskytte din virksomhed mod hackere.

Hvor sikker er du?

Tag sikkerhedstest

Prøv vores pc sikkerhedstest og se, hvor på sikkerheds-barometeret din virksomhed befinder sig, og få effektive råd og tips til, hvordan du beskytter din virksomhed indefra.

Vi kvitterer med 2 biografbilletter til de første 20, der gennemfører testen og indsender deres besvarelse.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.