Office 365

Vi stiller gerne vores erfaring til rådighed, undersøger jeres nuværende løsning, så vi sammen være på forkant overfor udfordringer, der ellers kunne opstå under migreringen.

PERSONLIG SUPPORT

Få personlig, nærværende og kompetent support fra vores team af Office 365 specialister. Vi sidder klar til at besvare alle jeres spørgsmål – både de små, de store og de komplekse. Minimér nedetid og sænk omkostningerne med hjælp fra Datacon.

VORES EKSPERTER BISTÅR MED: 

  • Rådgivning: Gennemgang af eksisterende miljø, for at tilsikre en gnidningsfri overgang
  • Behov: Vi skræddersyer en fremtidssikret løsning, der matcher jeres behov.
  • Migrering: Vi rådgiver, bistår eller udfører migreringer for den størst mulige succes.
  • Brugersupport: Support fra eksperter i det tidsrum, der giver passer jeres virksomhed.
  • Uddannelse: Vi sikrer brugeruddannelse med let læselige vejledninger for hurtigt at komme i gang med jeres office 365 løsning.
  • Licenser: Vi er Microsoft partner CSP og kan stå for alle typer af licenser
  • Formål: Vi sikrer, at I får det bedst mulige udbytte af jeres investering i Office 365

TILGÆNGELIGHED

Vores eksperter er tilgængelige og ivrige for at hjælpe med jeres 365 installation. Vi sikrer, at I kan fokusere på andre ting, der er vigtige for at bringe jeres virksomhed foran. Fjern risici og forhindringer, når virksomheden migrerer til Office 365.

Som en bonus vil I opleve en simplificeret administration af Office 365 i dagligdagen. Udfordringer bliver løst hurtigere, og I får mere ud af Office 365 suiten.

DU HAR ALTID DEN SENESTE VERSION

Opdateringer sker automatisk i Office 365, så din virksomhed kan være sikker på altid at have de seneste versioner af de værktøjer, du kender. Det gælder Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Skype & alle de andre applikationer, som følger med i Office 365.

Office 365 kan udrulles nemt og hurtigt så brugere blot skal starte deres pc og arbejde videre hvor de kom fra.

MERE VIDEN OG BEDRE RÅDGIVNING

Office 365 stiller krav til valget af samarbejdspartner. Med Datacon får du en leverandør, der både har erfaring med Hosting, Housing og udrulning i skyen. Lad os kontakte dig, hvis du vil høre mere.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.