Et globalt hacker-angreb har i weekenden inficeret hundredetusinder af systemer verden over med ransomware.

Det stigende trusselsniveau og eskaleringen af datatyverier indikerer en dramatisk stigning i kompleksiteten af de metoder, ondsindede hackere skaber for at udføre disse angreb. Det er klart, at alle organisationer får mere og mere forretningsdata og de resulterende logdata, end de gjorde blot nogle få år siden.

Trusler fra hackere, adaption af nye teknologier og behovet for at overholde love og forordninger kan lægge yderligere pres på dine ressourcer.

Ethvert brud på sikkerheden kan resultere i mistet omsætning, retssager og evt. give negativ omtale. Samtidigt står nutidens virksomheder over for stigende konkurrence og reguleringer, der kombineret skaber et dynamisk og hurtigt skiftende erhvervsmiljø.

Dette miljø giver helt nye muligheder for vækst og diversificering. Men for at forblive rentable og konkurrencedygtige skal virksomhederne fortsat være årvågne, beskytte data og afbøde eventuelle sikkerhedstrusler, der kan opstå, og gerne før.

Datacon tilbyder et nøje udvalgt spektrum af services inden for sikkerhed. Vi har valgt at fokusere på de løsninger og producenter, som vi mener står stærkest, med de bedste løsninger på markedet i dag. Vi fokuserer på fleksible løsninger, der dækker din virksomheds specifikke behov og samtidig sikrer virksomheden bedst.

Vi har 30 års erfaring med design, installation og drift af  ERP og it-infrastruktur. Vi har nogle af landets dygtigste eksperter inden for it-infrastruktur, service og sikkerhed.

Læs mere om vores kompetencer på sikkerhed her

Har du brug for sparring, er du altid velkommen til at kontakte Datacon på +45 48 133 133 eller mail.